Автомонтьор към собственика на повреден автомобил:
- Резервните части, които ми дадохте не стават за вашия автомобил.
- Напълно е възможно. На кръстовището все пак се ударихме три коли.
BG-FUN.COM
 
BG-FUN.COM

Тайната на "момичето от народа": как се става секс звезда
Сексапилната англичанка Кили Хейзъл изненада феновете си с извънредна фотосесия за календар за 2008 година, съобщава Rumors.
Няколко европейски он-лайн таблоиди предполагат, че почитателите й, които биха си купили календара, за да я виждат всеки месец в различна поза, наброяват няколко десетки хиляди души.
Пазарният успех на миналогодишния календар надмина очакванията на издателите му- само за няколко дни от него бяха продадени над 30 хиляди екземпляра.
Маркетинг експерти прогнозират, че "Кили-2008" ще задмине по продажби "Кили-2007“ независимо от факта, че в новото издание англичанката не е разголила гърдите си пред обектива.
Въпреки че е един от най-известните модели, Кили нито за момент не е забравила от къде е тръгнала и често поддържа имидж на „момиче от народа“.
Нейната майка е сервитьорка, а баща й- стъклар.
Откакто родителите й се развели, красавицата съвсем зарязала уроците и „попаднала в лоша компания“. После станала фризьорка, за да може да се издържа.
Но един ден щастието й се усмихнало- нейни приятели я посъветвали да изпрати снимка до Daily Mail и малко по малко хубавицата започнала да става популярна с прекрасното си тяло.
Няколко години подред Хейзъл заемаше челни места в най-различни „секс-рейтинги“ на таблоиди и списания.
През януари тази година пък в интернет се появи любителски порно запис с участието на Кили и нейното бившо гадже. Моделът се обърна към съда и формално успя да забрани разпространението на записа в интернет, но вече беше твърде късно...Коментари (0) | Рейтинг: 0%  (0)| Видяна (968 пъти)
 
БГ ФЪН точка КОМ - Забавления без граници.